arome de toamna uleiuri esentiale zenn earome

  Festivalul aromelor de toamnă – amestec pentru difuzor

  Frunzele devin aurii și încep să cadă. Ploaia bate în geam. Sau poate soarele mijește timid de după nori. Știm că a sosit timpul toamnei. Punem pe noi o haină mai groasă, șosete haioase, ne cuibărim pe canapea cu o cană de ceai cald și o carte bună. Iar ca atmosfera plăcută să fie completă, adăugăm apă în difuzorul preferat, pe care o îmbogățim cu următoarele arome de toamnă:

  • * 4 picături ulei esențial de Pin
  • * 2 picături ulei esențial de Tămâie
  • * 2 picături ulei esențial de lavandă
  • * 1 picătură ulei esențial de Patchouli

  Acest amestec ne va ajuta să ne menținem organismul puternic, imunitatea la cote înalte, iar tensiunile emoționale jos de tot. arome de toamnă

   

  sursa foto

  2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.