uleiuri esentiale pentru copii - back to school

  Back to school – aromaterapia la copii

  Amestecul BACK TO SCHOOL acționează pe 2 paliere: aromaterapia la copii

  • ajută la protejarea copilului de amenințările sezoniere, cum sunt de exemplu agenții patogeni din timpul sezonului rece
  • ajută copilul să fie mai concentrat, mai liniștit; ascute simțurile și memoria

  Folosește amestecul BACK TO SCHOOL pentru starea de bine a copilului tău la școală și în timpul orelor de studiu acasă, dar și pentru a proteja întreaga familie de ”balaurii” cu care copiii vin acasă din colectivitate.

  Moduri de folosire: aromaterapia la copii

  Inhalare în inhalatorul personal

  Pune 5-7 picături în inhalatorul personal nazal. Folosește ori de câte ori simți nevoia. Reîmprospătează fitilul inhalatorului cu amestecul de uleiuri esențiale cam la 2 săptămâni.

  Pentru curățarea suprafețelor

  Într-o sticlă cu pulverizator, fă următorul amestec:

  • 25 % alcool etilic din cereale 95%
  • 72 % apă distilată
  • 3 % amestec de uleiuri esențiale BACK TO SCHOOL

  De exemplu, într-o sticlă de 100 ml, 25 ml alcool din cereale, 72 ml apă distilată, 3 ml amestec uleiuri esențiale.

  Pulverizează pe haine, alte textile (perdele, draperii, etc) și suprafețe (rame de uși și geamuri, blat de bucătărie, mese, etc). Nu folosi pe piele. Testează întotdeauna pe o porțiune mică, înainte de a aplica pe suprafețe mai mari.

  Difuzare în difuzorul pentru aromaterapie

  Poți folosi amestecul BACK TO SCHOOL și în camera copilului tău școlar, atunci când are nevoie de un boost de energie pentru a-și duce la bun sfârșit temele pentru acasă. Și/sau la sfârșitul zilei, pentru igienizarea aerului din cameră. Deoarece amestecul poate fi stimulant pentru sistemul nervos, îți recomandăm să nu difuzezi în perioadele de odihnă și somn.

  Pentru igienizarea aerului din încăpere, alege un moment în care nu e nimeni în încăperea pe care vrei să o împrospătezi. Aerisește bine camera.  În difuzorul tău pentru aromaterapie, pune 20-40 ml apă și 10-12 picături din amestecul BACK TO SCHOOL. Pornește difuzorul și lasă-l să funcționeze cel puțin 30 de minute. Apoi aerisește din nou camera.

  Amestecul poate fi folosit prin difuzare și atunci când sunt persoane în încăpere, fie pentru un plus de energie și concentrare, fie pentru igienizarea aerului. În acest caz, testează folosind 40 ml apă și 4-6 picături din amestec. Poți ajusta cantitățile în funcție de nevoile tale și preferințe. Asigură-te că mirosul nu e prea puternic pentru persoanele din încăpere. Dacă se întâmplă asta, redu cantitatea de amestec și/sau crește cantitatea de apă. Recomandăm să nu difuzezi mai mult de maxim 60 de minute, atunci când sunt persoane în încăpere.

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.