Aroma sărbătorilor de iarnă

  Recrează oricând aroma sărbătorilor de iarnă, în difuzorul din casa ta. Aromele pure îți vor da o stare de bine și vor ține la distanță orice dăunător, fie el virus, bacterie sau alt agent patogen, sau vreo emoție neplăcută ce nu își are locul în peisaj.

  • 2 picături ulei esențial de Mandarină
  • 2 picături ulei esențial de Brad Siberian sau Brad Balsamic
  • 1 picătură ulei esențial de Scorțișoară
  • 1 picătură ulei esențial de Cuișoare

  Combină uleiurile de mai sus în 40-50 ml apă, în difuzorul tău pentru aromaterapie. Cantitățile pot fi ajustate în funcție de contextul individual (dimensiunea camerei, preferințe etc).

  2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.