Anti-anxietate – amestec pentru difuzor

  Acest amestec oferă un formidabil suport moral, în perioadele de anxietate și depresie, mai ales dacă sunt prezente și situații stresante sau traume. Aceste arome minunate deschid ușa pentru pace și liniștire și pregătesc terenul pentru echilibrul minte-corp-spirit.

  Amestecați următoarele uleiuri esențiale și adăugați-le în aproximativ 40 ml apă, în difuzorul pentru uleiuri esențiale și aromaterapie DUBAI:

  • 3 picături ulei esențial de Lămâie
  • 3 picături ulei esențial de Lavandă
  • 1 picătură ulei esențial de Patchouli

  Notă: Cantitățile pot fi ajustate în funcție de preferințe și contextul individual.

  Acest amestec poate fi folosit și în inhalatorul personal sau în inhalatorul FÜM.

   

  sursa foto: mindful.org

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.