uleiuri esentiale astm

  Amestec pentru tuse spastică

  Aceste uleiuri esentiale pentru tuse au un efect calmant, liniștitor în cazul unei tuse spastice, persistente, iritante. Folosit de la primele simptome, poate ajuta la oprirea unei crize minore de astm.

  Picurați pe o batistă/un șervețel și inspirați adânc:

  • 2 picături ulei esențial de Chiparos
  • 1 picătură ulei esențial de Tămâie
  • 1 picătură ulei esențial de Opoponax

  Acest amestec poate fi folosit și  în inhalatorul nazal personal, dublând cantitățile.

  Recomandarea noastră este să folosiți amestecul de mai sus, în cantitate dublă, în inhalatorul oral eArome.

  Notă: Uleiul esențial de Chiparos poate fi foarte util în cazul astmaticilor, sau poate fi un potențial iritant – de la caz la caz. Folosiți-l cu precauție.

   

  Sursa foto: healthbeat.spectrumhealth.org

  2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.