Amestec pentru Sindromul Premenstrual

  Atenuează simptomele fizice (crampe abdominale, dureri de cap, etc) și înlătură stările sufletești negative (iritabilitate, letargie, etc) ce pot acompania sindromul premenstrual. Relaxează-te și schimbă starea de spirit cu o baie reconfortantă și aromatică!

  Într-o sticlă goală de 5 ml, amestecă următoarele uleiuri și agită bine pentru omogenizare:

  • 12 picături ulei esențial de Mandarină
  • 10 picături ulei esențial de Lavandă
  • 3 picături ulei esențial de Geranium Bourbon
  • 1 picătură ulei esențial de Trandafir

  Baie: Umple cada de baie cu apă caldă. Separat, într-un vas ceramic, amestecă 1 lingură (15 ml) ulei vegetal din sâmburi de caise cu 13-17 picături din amestecul de mai sus. Adăugă în apa de baie și agită bine, pentru dispersare. Stai în cadă 30 minute, timp în care masează în piele picăturile ce plutesc în apă. Pentru o senzație mai puțin uleioasă, poți folosi ulei de Jojoba sau de Cocos fracționat.

  Alternativ, poți folosi acest amestec pentru masaj. Diluează în ulei din sâmburi de caise pentru a obține o concentrație de 5% (15 picături amestec în 10 ml ulei vegetal) și masează pe abdomen și spate.

  2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.