Amestec ANTIVIRUS

  Într-o sticlă de 10 ml, amestecați:

  20 picături ulei esențial de Cimbru ct.thymol

  40 picături ulei esențial de Manuka

  40 picături ulei esențial de Lavandă

  40 picături ulei esențial de Pin Douglas

  40 picături ulei esențial de Eucalipt

  20 picături ulei esențial de Ghimbir

  Această sticlă va deveni sticla dumneavoastră de amestec. Folosiți acest amestec:

  • în inhalator personal nazal sau oral: aproximativ 15 picături
  • în difuzorul pentru aromaterapie: 4-8 picături / 40-60 ml apă. Cantitățile pot fi ajustate după preferințe și contextul individual.
  • în produse de curățenie: într-o găleată, amestecați 4 litri de apă cu 5-6 ml Solubol (sau 50 ml oțet alb) și 30 picături din amestecul de mai sus. Folosiți pe suprafețe neporoase, pe care ați testat în prealabil rezistența lor la uleiuri esențiale.
  • în spray de cameră: într-o sticlă de 125 ml cu pulverizator, amestecați 60 picături din amestec cu 12 ml Solubol și umpleți cu apă. Țineți minte să agitați bine flaconul înainte de fiecare utilizare. Folosiți în câteva săptămâni.
  sursă foto: Aircon Servicing 
  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.