Ameliorarea atacului de astm

  Amestecați:

  5 picături ulei esențial de Salvie

  4 picături ulei esențial de Tămâie

  3 picături ulei esențial de Lavandă

  3 picături ulei esențial de Litsea

  Adăugați în inhalatorul personal.

  Acest amestec poate fi folosit și în difuzorul pentru aromaterapie. În 40 ml de apă, adăugați uleiurile de mai sus în următoarele cantități: 3+2+1+1. Cantitățile pot fi ajustate în funcție de contextul individual.

  Recomandarea eArome.ro:  amestecul de mai sus + inhalatorul oral eArome. Rezultatele sunt mai rapide și, în general, mai bune decât prin difuzare sau inhalare nazală.

  sursă foto: www.drmayankshukla.com
  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.