Alungă răul de mișcare

  5 picături ulei esențial de Ghimbir

  5 picături ulei esențial de Lămâie sau Bergamotă

  5 picături ulei esențial de Mentă Spearmint sau Peppermint – Pot fi interschimbabile în funcție de preferințe, cu păstrarea recomandărilor de siguranță: Mentha spicata (Spearmint)  în cazul copiilor sub 3 ani; Mentha piperita (Peppermint) poate fi folosită pentru copii mai mari de 3 ani și adulți.

  Amestecați ingredientele într-un vas mic de sticlă. Îmbibați fitilul de bumbac al inhalatorului personal în acest amestec. Folosiți după preferință și nevoie. Pentru un efect mai puternic, vă recomandăm să alegeți inhalatorul oral eArome, în loc de inhalatorul nazal. 

  sursă foto: www.rd.com
  2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.