Alungă răceala și mucii

  Folosit în timpul sezonului de răceli și gripă, acest amestec cu proprietăți antivirale și imunostimulante  sprijină organismul în lupta cu agenții patogeni, prevenind răspândirea acestora, și ajută totodată la reducerea și eliminiarea mucusului de pe căile respiratorii. Este unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru răceală și gripă.

  Uleiurile folosite sunt:

  • Manuka
  • Lămâie
  • Brad Balsamic
  • Pin Douglas

  Cum le puteți folosi:

  • în difuzorul pentru aromaterapie: turnați aproximativ 40 ml apă și adăugați câte 2 picături din uleiurile esențiale de mai sus. Cantitățile pot fi ajustate după preferințe și contextul individual.
  • în inhalatorul personal: îmbibați fitilul din bumbac al inhalatorului cu uleiurile esențiale în cantități de 3+6+3+3.
  • aplicare pe piele (masaj pe piept și spate, baie aromată): diluați în 15 ml (o lingură) ulei vegetal, câte 4 picături din fiecare ulei esențial de mai sus, pentru a obține o concentrație de 3.5%.

   

  sursa foto: www.md-health.com

  2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.