Alungă migrenele de la primele semne

  Migrenele sunt, pe cât de comune, pe atât de neplăcute. O soluție naturală de a le atenua poate fi acest amestec de uleiuri esențiale. O combinație foarte reușită de uleiuri ce lucrează împreună pentru a atenua durerea și inflamația, precum și pentru înlăturarea încordării și presiunii.

  • 6 picături ulei esențial de Menta Peppermint
  • 7 picături ulei esențial de Tămâie
  • 4 picături ulei esențial de Lavandă

  Diluează în 30 ml ulei vegetal și masează pe ceafă de la primele simptome ale unei migrene.

  Amestecul poate fi folosit și în inhalatorul personal (aceleași cantități) sau în difuzorul pentru uleiuri esențiale (cantități aproximative: 3+4+2 în 50 ml apă; cantitățile pot fi ajustate după preferințe), dar pentru rezultatele cele mai bune, se recomandă aplicarea pe piele.

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.