Alopecie și căderea părului – amestec pentru masaj al scalpului

  Alopecia, sau căderea părului, este o chestiune neplăcută, care afectează preponderent adulții, dar poate afecta și copiii. Acest amestec de uleiuri esențiale a fost testat de noi și a dovedit rezultate foarte bune împotriva căderii părului și pentru regenerarea acestuia. Poate fi folosit la adulți și la copii mai mari de 10 ani.

  Într-o sticlă goală de 5 ml, turnați 40 ml ulei vegetal (recomandăm fie ulei de ricin, fie un amestec de 20 ml ulei de jojoba și 20 ml ulei de cocos BIO), apoi adăugați:

  • 10 picături ulei esențial de Lavandă
  • 5 picături ulei esențial de Rozmarin
  • 5 picături ulei esențial de Salvia sclarea

  Mod de utilizare:

  1. Agitați bine înainte de folosire.
  2. Puneți  în palmă o jumătate de linguriță (2,5 ml) din amestecul de mai sus. Frecați ușor palmele și aplicați pe păr. Cu vârfurile degetelor, masați ușor scalpul, cu mișcări circulare.
  3. Înmuiați un prosop mic în apă fierbinte, stoarceți bine și înfășurați-l pe cap, cuprinzând tot părul. Acoperiți cu o cască de duș sau un prosop uscat. Lăsați masca pe păr timp de 30 minute, după care puteți îndepărta prosopul. Nu spălați timp de minim o oră, după care puteți continua cu șampon natural contra căderii părului.

   

   

  sursa foto: depositphotos.com

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.