Acarienii la control

  Într-o sticlă cu pulverizator de 60 ml, se amestecă 18 picături ulei esențial de Geranium Bourbon cu 5 ml (o linguriță) glicerină vegetală; se agită bine pentru a se amesteca ingredientele, apoi se umple sticla cu apa. Se agită din nou. Acest amestec se pulverizează pe covoare, tapițerii și lenjerii de pat, pentru a ține la distanță acarienii. 

  Cantitățile pot fi ajustate în funcție de contextul individual și preferințe, cu păstrarea proporțiilor și a acestui minim.

  Rețetă sigură pentru copii, femei însărcinate sau care alăptează. Recomandată în special celor cu alergie la acarieni.

  sursă foto: The Global Carpet

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.