Regulament de folosire puncteArome – puncte de fidelitate

 

Cum funcționează?

Câștigi puncte de fidelitate puncteArome de fiecare dată când faci cumpărături pe www.earome.ro

Punctele se acordă oricărui utilizator care are un cont activ pe eArome.ro și a plasat cel puțin o comandă.

Pentru fiecare comandă plasată pe site-ul nostru, vei primi puncte de fidelitate puncteArome în funcție de valoarea comenzii. Acestea vor apărea automat în cont, la finalizarea comenzii. Poți vizualiza în orice moment numărul de puncte acumulate, în secțiunea ”Contul meu”. Cu punctele acumulate, poți achita integral sau parțial o comandă pe eArome.ro. Pentru a folosi punctele de fidelitate puncteArome, este suficient să completezi numărul de puncte pe care dorești să le folosești și să apeși butonul „încarcă”.

 

Cât valorează punctele de fidelitate puncteArome?

Pentru fiecare comandă finalizată, 1 leu = 1 puncteArome. De exemplu, dacă plasezi o comandă de 275 lei, vei primi 275 puncteArome.

La plata cu puncte, 100 puncteArome = 5 lei reducere. Nu e obligatoriu să folosești puncteArome multiplu de 100. Urmând exemplul de mai sus, poți folosi 275 puncte pentru plata unei comenzi; vei avea o reducere de 13.75 lei. Site-ul calculează automat reducerea conform punctelor pe care dorești să le folosești.

 

Cum câștig puncte?

  • Cumpărături: Fiecare 1 leu cheltuit = 1 puncteArome.
  • Înregistrarea unui cont nou: La înregistrarea unui cont nou pe site, primești cadou 100 puncteArome.
  • Adăugarea unei recenzii la produs cumpărat: Pentru orice recenzie/comentariu adăugat pe pagina unui produs achiziționat, primești un bonus de 50 de puncteArome.
  • Periodic, vom oferi bonusuri celor mai activi membri pe grupul nostru de Facebook: Cei care fac postări pe grup  și/sau comentează la postările celorlalți, pot primi periodic între 50 și 200 puncteArome. Acordarea acestor puncte se va face în data de 1 pentru luna precedentă.

 

Cum folosesc puncteleArome?

Poți achita integral sau parțial o comandă pe eArome.ro, folosind puncteArome. Pentru a le folosi, completează – în câmpul special destinat de pe pagina de finalizare a comenzii – numărul de puncteArome pe care dorești să le folosești și apasă butonul „încarcă”

 

Ce se întâmplă dacă returnez/anulez o comandă?

Dacă returnezi, anulezi sau refuzi livrarea pentru o comandă la care ai folosit puncteArome, acestea nu ți se returnează.

Dacă returnezi, anulezi sau refuzi livrarea (indiferent cum ai făcut plata și dacă ai folosit sau nu puncteArome), vei pierde punctele câștigate în urma acesteia.

 

 Câteva informații importante:

  • Valabilitatea punctelor de fidelitate puncteArome este de 12 luni.
  • Nu este obligatoriu să folosești toate punctele din cont pentru a putea obține un discount la o comandă; poți folosi exact numărul de puncte dorit.
  • Punctele de fidelitate puncteArome nu sunt transmisibile, nu pot fi transferate dintr-un cont de client în altul.
  • Punctele de fidelitate puncteArome nu pot fi preschimbate în bani.
  • Punctele de fidelitate puncteArome se cumulează cu alte promoții sau reduceri.
  • Se acordă puncteArome și pentru comenzile în care s-au folosit puncte de fidelitate.

Dacă întâmpini dificultăți la obținerea sau folosirea punctelor de fidelitate puncteArome, sau ai neclarități, te invităm să ne scrii la contact@earome.ro.