2022 a fost un an… interesant, să spunem. Cu bune, cu rele, ne-a forțat limitele, ne-a adus provocări noi, ne-a scos din zona de confort. Acum, pe final de an, tragem linie și facem bilanțul. Ca să iasă pe plus, eArome.ro vine cu 2022 de motive să te bucuri!

Cam atâtea (sau poate mai multe) sunt combinațiile pe care le poți face, astfel încât să te alegi cu cât mai multe ZeNN-uri, dar să plătești cât mai puțin. Iată propunerea noastră:

Cumpără între 6 și 10 produse  – primești REDUCERE DE 5 %

Cumpără între 11 și 15 produse  – primești REDUCERE DE 10 %

Cumpără între 16 și 20 produse – primești REDUCERE DE 15 %

Cumpără mai mult de 21 produse – primești REDUCERE DE 20 %

Dă de veste familiei, prietenilor, colegilor! Uniți-vă dorințele într-o comandă comună și bucurați-vă împreună de cea mai aromată ofertă a Crăciunului 2022!

***

Oferta este valabilă în luna decembrie 2022, în limita stocului disponibil. Reducerea se aplică tuturor uleiurilor esențiale, hidrolaților, sinergiilor, bazelor purtătoare. Nu se aplică seturilor / pachetelor, difuzoarelor, accesoriilor și materialelor informaționale. Nu se cumulează cu coduri de reducere și/sau puncteArome. Punctele de fidelitate nu vor fi acordate la această promoție. Se cumulează cu:

  • oferta ”Difuzor + cadou”
  • transport gratuit la comenzi mai mari de 249 lei

Ce sentiment minunat este atunci când intri într-o încăpere și te cuprinde instantaneu un val de izuri plăcute și delicioase! Aceasta e realizarea difuzoarelor pentru aromaterapie. Acesta e scopul lor – să îți ofere starea de bine și de sănătate, printr-o simplă apăsare de buton.

Iar acum ai și mai multe motive de bucurie. Pentru că luna decembrie e, mai mult decât oricare alta, o lună a darurilor și a binelui, o celebrăm făcându-ți un CADOU:

Alege orice difuzor de pe eArome.ro, iar noi îți oferim 2 uleiuri esențiale CADOU!

  • Litsea cea veselă și aromată, care reprezintă un bun sprijin imunitar în sezonul rece.
  • Eucaliptul globulus este de nelipsit din orice casă, mai ales în sezonul gripei și virozelor respiratorii.

Acestea fiind spuse, te invităm să îți alegi difuzorul, dintre modelele pe care ți le oferim cu drag. Cadoul va însoți difuzorul, pentru ca tu să te bucuri de zile frumoase, cu sănătate! 

***

Oferta e valabilă în limita stocului disponibil. Uleiurile cadou sunt Litsea și Eucalipt globulus 60-cineole, la cantitatea de 5 ml. Produsele cadou vor fi adăugate în colet la procesarea comenzii (ele nu vor apărea în coș, respectiv pe pagina de finalizare comandă). Promoția nu se cumulează cu cupoane de reducere și/sau puncte de fidelitate. Se cumulează cu oferta ”Cumperi mai mult, plătești mai puțin”şi cu transportul gratuit la comenzi peste 249 lei. Punctele de fidelitate nu vor fi acordate la această promoție.