configurator amestecuri personalizate de uleiuri esențiale

Pentru prima dată pe un site de aromaterapie și

EXCLUSIV PE EAROME.RO

Cel mai nou instrument pentru aromaterapie așa cum vrei

sinergii personalizate de uleiuri esentiale

Configurator amestecuri personalizate de uleiuri esențiale

amestecuri personalizate

sinergii uleiuri esentiale

Închipuie-ți că ești un compozitor și vrei să compui cea mai frumoasă operă realizată vreodată… Vrei să o faci exact după sufletul tău, după dorințele tale, după nevoile tale. Vrei să fie exact așa cum îți dorești tu. Să îți placă. Să o adori. Să simți că te reprezintă. Să simți că e o parte din sufletul tău. Că e croită pe măsura ta.

Ca orice operă măreață, poate nu îți va ieși perfect din prima. Poate vei avea nevoie de mai multe ciorne, încercări. La fiecare încercare, îți iese tot mai bine. Și, treptat, creația ta se desăvârșește. Începe să se contureze ceva minunat. Și e creat de tine, și e doar al tău.

Acum închipuie-ți că ai nevoie de o orchestră care să pună în scenă creația ta. O orchestră care să înțeleagă exact vibrațiile sufletului tău, să le respecte, să le realizeze așa cum le simți tu și să le ofere plus-valoare. O orchestră întreagă dedicată ție. Doar ție.

Ei bine, hai să transpunem imaginația în realitate. Tu ești compozitorul, noi suntem orchestra, iar simfonia magnifică pe care tu o creezi este de fapt un amestec de uleiuri esențiale pure, de cea mai înaltă calitate – uleiurile esențiale ZeNN.

Acum, pentru prima dată în lumea aromaterapiei, poți să folosești uleiurile esențiale de pe site-ul nostru pentru a crea acel amestec perfect pentru tine. Indiferent care îți este nevoia. Indiferent care îți sunt preferințele sau dorințele. Acum le poți îndeplini pe toate, așa cum ți-ai dorit mereu.

E timpul să dai viață amestecului visurilor tale. Să îl aduci la realitate exact așa cum ți-ai dorit. Să simți că sufletul tău vorbește prin acest amestec. Că în fiecare picătură e o mică parte din tine. Că  întreaga ta ființă se reflectă în fiecare adiere care răzbate în încăpere.  Că esența ta e cuprinsă în acea sinergie de arome, pe care tu ai creat-o. Că ea vorbește despre tine, te prezintă, te reprezintă. Îți face bine și îți vine în ajutor oricând.

Timpul a sosit. Începe chiar acum să dai viață amestecului tău special! Unic, original, deosebit – așa cum ești TU!

Ce înseamnă asta?

Înseamnă că poți să faci orice amestec de uleiuri esențiale dorești. Pornind de la o rețetă pe care ți-ai dorit să o încerci. Sau poate de la un mix de arome pe care visezi să îl testezi. Sau poate de la o nevoie, precum o durere de spate, sau o perioadă stresantă pe care vrei să o depășești cu bine.

Punctul forte al acestui instrument este faptul că nu e nevoie să ai toate uleiurile la tine acasă, pentru a crea amestecul. Este suficient să le alegi din lista de mai sus, să le completezi cantitățile dorite (minim 1 ml) și să finalizezi comanda. Este atât de simplu să primești la tine acasă amestecul tău personalizat, croit după nevoile și dorințele tale.

Tu concepi, noi executăm! Amestecul ajunge la tine acasă, așa cum ți-l dorești!

Dacă vrei să faci un amestec de uleiuri esențiale…

 • … care să includă și uleiuri pe care nu le ai în trusa ta de aromaterapie
 • … și să eviți totodată munca minuțioasă, cu măsurat, cântărit, numărat, amestecat, agitat sticle, curățat ustensile și poate chiar eventuale urme de vărsări accidentale
 • … fără a te lăsa pe mâna altora. Vrei să alegi tu acele uleiuri esențiale pe care ți le dorești, precum și cantitățile exacte, ca să eviți surpriza că persoana care ți-a formulat amestecul a inclus unele arome care nu îți sunt pe plac…

… Atunci ai ajuns la locul potrivit!

Configuratorul de amestecuri personalizate de uleiuri esențiale este SOLUȚIA PENTRU TINE!

Să creezi un amestec folosind compozitorul de amestecuri personalizate de pe eArome.ro este:

 • eficient financiar (cost effective) – cumperi/plătești exact atât cât consumi/cât ai nevoie. Nici mai mult, nici mai puțin
 • simplu și rapid – fără ustensile speciale, fără instrumente de măsurat, fără vărsare pe lângă, fără curățenia de după, fără bătaie de cap
 • sub controlul tău – tu decizi ce produse folosești, în ce cantitate, cât vrei să coste amestecul
 • pe sufletul tău – exact pentru ce ai nevoie. Exact aromele care îți încântă sufletul. Exact așa cum îți dorești.

Cu configuratorul de amestecuri personalizate de uleiuri esențiale ai numai AVANTAJE!

Cum procedezi pentru a crea un amestec personalizat?

 1. Alege cantitatea pe care dorești ca amestecul tău să o aibă la final.Poți alege între 5 ml și 10 ml.
 2. Dacă dorești un amestec pentru un anumit scop, ca de exemplu durere de gât sau relaxare, poți alege acest scop. În primul câmp de selecție de pe pagina produsului, selectează din lista noastră predefinită scopul tău. În câmpul al doilea, ți se vor afișa acele uleiuri esențiale care se potrivesc afecțiunii alese de tine. Dând click pe un ulei, acesta va fi afișat dedesubt, unde tu poți alege cantitatea (minim 1 ml). Apoi, în câmpul din mijloc, poți alege și alte uleiuri care corespund afecțiunii aleasă de tine inițial.
 3. Dacă nu dorești să compui un amestec pentru un anumit scop SAU dacă dorești să adaugi orice alte uleiuri la amestecul tău (chiar dacă ele nu corespund afecțiunii pe care ai ales-o în primul câmp), în câmpul al treilea poți alege orice ulei esențial din oferta eArome.
 4. Dând click pe un ulei, acesta va fi afișat dedesubt, unde tu poți alege cantitatea din acel ulei (minim 1 ml). Apoi poți alege și alte uleiuri din câmpul 3, exact în același mod.
 5. Continuă să adaugi uleiuri și cantitățile dorite din fiecare, până ajungi la totalul dorit – 5 ml, respectiv 10 ml. Prețul total al amestecului se afișează sub cele 3 câmpuri și este actualizat la fiecare modificare pe care o faci.
 6. Când ai ajuns la forma dorită de tine, adaugă amestecul în coș.
 7. Apoi poți continua cumpărăturile sau poți finaliza comanda. Pe pagina de finalizare a comenzii, vei vedea un link cu textul Descarcă PDF cu precauțiile. Îți recomandăm să descarci acel PDF și să îl păstrezi pentru referințe ulterioare.
 8. Acest amestec pe care tu îl creezi este un produs personalizat. Compus de tine, realizat de noi la comanda ta. Nu este un produs de serie, nu se potrivește alctuiva decât ție. Așadar, la finalizarea comenzii, site-ul îți va solicita să achiți comanda cu cardul. Te asigurăm că plata cu cardul pe site-ul eArome.ro se face în condiții de maximă siguranță.
 9. Totodată, este posibil să primești comanda puțin mai târziu decât în mod normal. Acest lucru se datorează faptului că timpul de procesare al unei comenzii ce include un produs personalizat este mai mare decât în cazul unei comenzi obișnuite.

Un pont, pe cât de mic, pe atât de important: înainte de a decide ce uleiuri vei folosi în amestecul tău, asigură-te că cunoști eventuale precauții, contraindicații etc. Acestea sunt cuprinse  pe site-ul eArome.ro, pe pagina de descriere a fiecărui ulei esențial în parte.

amestec de uleiuri esentiale earome

Disclaimer:

Amestecul de uleiuri esențiale de mai sus este 100% creația ta. Te asigurăm că noi, cei de la eArome.ro, vom respecta întocmai uleiurile esențiale și cantitățile alese de tine. În cazuri excepționale, când poate nu va fi posibilă executarea amestecului așa cum l-ai conceput, vom lua legătura cu tine pentru a stabili împreună care e cea mai bună soluție.

Din aceste considerente, te rugăm să ții cont că nu ne asumăm răspunderea în cazul în care amestecul nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale, indiferent care ar fi acestea și indiferent de motiv.

Te rugăm să citești cu atenție precauțiile și contraindicațiile oricărui ulei esențial, înainte de a-l folosi în amestecuri sau de sine stătător. Aceste informații sunt prezentate pe pagina de descriere a fiecărui ulei esențial. În cazul amestecurilor personalizate, la finalizarea comenzii se va genera automat un document PDF cu aceste informații. Îți recomandăm să îl salvezi și să îl păstrezi pentru referințe ulterioare.

Acest produs nu are ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate aici au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic.