Îți mulțumim că vrei să ne dai o mână de ajutor, exprimându-ți părerea despre produsele noastre, pe care le-ai testat.

Ce e bine să știi despre acest concurs:

  1. Te rugăm să scrii recenziile pe www.earome.ro, la produsele din gama noastră pe care le-ai testat. Pe pagina fiecărui produs, în partea de jos, există câmpul ”Evaluarea ta”. Te rugăm să acorzi un calificativ sub formă de stele și să scrii câteva cuvinte despre experiența ta cu respectivul produs. Recenziile pot fi atât la uleiuri (esențiale și/sau vegetale), cât și la difuzoare, accesorii etc.
  2. Premiile constau în:
  • pentru primul câștigător – un set de 2 uleiuri esențiale la 10 ml, respectiv Rozmarin și Brad Balsamic, plus un ghid informațional – ”Aromaterapie de la A la Zen – ghid introductiv
  • pentru următoarele 5 persoane câștigătoare – câte un voucher de reducere în valoare de 50 lei. Voucherul este valabil timp de 45 de zile, pentru o singură comandă mai mare de 200 lei, este aplicabil produselor la preț întreg (care nu se află în alte promoții sau oferte speciale) și nu se cumulează cu alte vouchere/ coduri-cupon/ promoții etc. , dar se poate cumula cu punctele de fidelitate puncteArome.
  1. Acțiunea se desfășoară în perioada 22 octombrie – 17 noiembrie 2019. Toate recenziile trimise către noi până la această dată inclusiv vor intra în concurs. Tragerea la sorți va avea loc în data de 18 noiembrie. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook eArome.ro și prin email (pe adresa care se completează la trimiterea recenziei sau – dacă au cont – pe adresa cu care s-a creat contul).
  2. Câștigătorii tombolei vor fi desemnați prin tragere la sorți, cu ajutorul random.org. Intră în calcul TOATE recenziile scrise. Astfel, dacă ai scris 5 recenzii, vei intra în concurs cu 5 poziții. Mai multe recenzii, mai multe șanse de câștig!
  3. Poți scrie recenzii și produselor cărora le-ai mai scris recenzii în trecut.
  4. Te rugăm să faci referire doar la produsele de pe eArome.ro. Dacă, de exemplu, ai testat uleiul de tămâie de la o altă firmă, dar nu și de la noi, te rugăm să nu scrii recenzie pentru acest ulei, mergând pe principiul că uleiul de tămâie e tot ulei de tămâie, indiferent de la ce firmă este.
  5. Vom verifica fiecare recenzie, astfel că te rugăm să ne acorzi un spațiu de 24 de ore în care să verificăm și aprobăm recenziile tale. În cazul în care recenzia ta nu apare pe site după 24 de ore, te rugăm să ne contactezi, pentru a nu pierde șansa de a intra în concurs.

Să plouă cu recenzii!