Ce spun clienții despre eArome.ro

 

Am cumparat mai multe uleiuri esentiale de pe site-ul earome. Intentionez sa mai cumpar, sunt de calitate foarte buna.

Carmen TriponCluj-Napoca

Am luat un pachet cu brad siberian, scorțișoară, cuisoare, ghimbir și portocala! Sunt minunate! Nu va pot spune cum miroase în casa după ce pun difuzorul cu brad, portocala și ghimbir!

Cristina SimionovTulcea

Uleiurile sunt bune, de asta am si facut a doua comanda pe site, desi eu folosesc de la inca 2 firme, un mlm si inca o firma.

Ioana MelianCampia Turzii

A intrat ” microbul” uleiurilor si in copiii mei! Doamne, ce topaiau in jurul meu, care mai de care sa puna mana pe sticlute! Imi plac toate mirosurile (la adulmecarea lor direct din sticlute). A ales fetita, evident. Dupa culoare si miros, primul incercat e GhimbirulCata fascinatie a exercitat sticluta aia mica! 

Cristina PrecobIasi

Sunt mulțumită. […] Apreciez ce am găsit pe acest site: produse de calitate, informații variate și deschidere spre clienți.

Mihaela

”Sunt foarte multumita, gasesc produsele de care am nevoie pe site, iar daca am intrebari primesc rapsunsuri complete rapid. Site-ul este usor de folosit de pe mobil si preferatele mele sunt cartonasele cu explicatii care insotesc uleiurile.”

Maria FinkBucurești

”Uleiurile ZeNN sunt minunate! Nici nu se compară cu ce foloseam până acum, din magazine naturiste. Iar faptul că ați pus la dispoziția clientului analizele chimice spune multe despre integritatea voastră, ca furnizor de uleiuri esențiale pure. Bravo! Țineți-o tot așa!”

Anais M.

”Multumesc pentru interesul de a mi oferi informatiile acestea. Am incredere in voi . Daca cerul m-a ghidat spre eArome  si inima mea a ales!! Sunteti minunati, gasca frumoasa! Succes!”

Lili DuncaBucurești

Un site care informeaza f detaliat cu privire la utilizarea de uleiuri esentiale. Este o lectura placuta descrierea sub forma de „horoscop” a uleiurilor. Retetele sunt f. clare.

Ileana S. Brașov

Am aflat de putin timp, de existența acestui site. Drept dovada că apreciez munca acestei echipe, am făcut prima comandă cu uleiurile care îmi lipsesc.

Ramona C.

Prima interactiune cu site-ul este una pozitiva. Faptul ca analizele chimice ale uleiurilor esentiale sunt la vedere m-au determinat sa fac o prima comanda

Monica N.

Imi place diversitatea uleiurilor si site-ul cu multe informatii

Anca

Produse de calitate f buna, servicii perfecte, site cu informatii complexe.

Adela CimpeanTg. Mureș

Un site bine pus la punct, cu info utile

Amalia F.

Produse foarte bune la un pret corect

Monica GramaTg. Mureș

Produse de calitate, site ok.

Carmina RusuTg. Mureș

Mi-am refăcut toate stocurile de la voi. Și cred că am făcut asta, deoarece, după ce am analizat chemotipuri, ați câștigat încrederea mea că sunt uleiuri de calitate, la prețuri corecte, la fel și disponibile. Asta se întâmplă cred, atât datorită deschiderii ca și persoane, cât și a modului de organizare ca furnizor, aveți uleiuri de uz comun, întotdeauna disponibile, la preț corect, iar packagingul a fost întotdeauna impecabil. Mulțumesc de colaborare de până acum.

Doina Judea Timișoara