Ce spun clienții despre eArome.ro

uleiuri esentiale zenn pareri  zenn uleiuri esentiale  unde gasesc uleiuri esentiale

Se observa ca totul aici e facut cu mult suflet, de la alegerea produselor la grija fata de client, nevoia continua de perfectionare si lista poate continua.

Petruța Horea

Seriozitate, implicare si produse de calitate superioara.

Ioana - Larisa Halja

Aspect site din punct de vedere informațional este exceptional, este cel mai bun site vizat pănă acum

Cristian Nicosevici

Produse de foarte bună calitate, personal amabil iar livrarea promptă.

Daniela Opris

Totul minunat. La voi găsesc preturi bune fata de alte firme de uleiuri 100% pure.

Daniela Negoita

Totul este minunat si poate pare ciudat, dar pe langa calitate si pret, care sunt pe primul loc, ma incanta f mult livrarea rapida.

Monica Turturica

Aspect site bun, produse ok, mi as dori uleiuri esentiale care se pot folosi si intern

Silvia K.

Am cumparat mai multe uleiuri esentiale de pe site-ul earome. Intentionez sa mai cumpar, sunt de calitate foarte buna.

Carmen TriponCluj-Napoca

Produsele calitative (si uleiuri esențiale, si accesorii), livrarea este ok, site-ul merita îmbunătățit. Culoarea cel puțin, si ar trebui scrise mai multe informații despre uleiuri. Imi place ideea de a scrie uleiuri care merg in combinatie cu celelalte.

Patricia Grigoriu

Promptitudine, amabilitate….. Client mulțumit! ☺️

Simona Cristea

Site profesionist si usor de folosit, merge cateodata mai greu, produse minunate

Cristina Obreja

Am luat un pachet cu brad siberian, scorțișoară, cuisoare, ghimbir și portocala! Sunt minunate! Nu va pot spune cum miroase în casa după ce pun difuzorul cu brad, portocala și ghimbir!

Cristina SimionovTulcea

Produse foarte bune, cu efect. Ma incanta siguranta in utilizare pe care mi-o da faptul ca aveti produse de calitate.

Anda Sfintes

Uleiurile sunt bune, de asta am si facut a doua comanda pe site, desi eu folosesc de la inca 2 firme, un mlm si inca o firma.

Ioana MelianCampia Turzii

A intrat ” microbul” uleiurilor si in copiii mei! Doamne, ce topaiau in jurul meu, care mai de care sa puna mana pe sticlute! Imi plac toate mirosurile (la adulmecarea lor direct din sticlute). A ales fetita, evident. Dupa culoare si miros, primul incercat e GhimbirulCata fascinatie a exercitat sticluta aia mica! 

Cristina PrecobIasi

Sunt mulțumită. […] Apreciez ce am găsit pe acest site: produse de calitate, informații variate și deschidere spre clienți.

Mihaela

”Sunt foarte multumita, gasesc produsele de care am nevoie pe site, iar daca am intrebari primesc rapsunsuri complete rapid. Site-ul este usor de folosit de pe mobil si preferatele mele sunt cartonasele cu explicatii care insotesc uleiurile.”

Maria FinkBucurești

”Uleiurile ZeNN sunt minunate! Nici nu se compară cu ce foloseam până acum, din magazine naturiste. Iar faptul că ați pus la dispoziția clientului analizele chimice spune multe despre integritatea voastră, ca furnizor de uleiuri esențiale pure. Bravo! Țineți-o tot așa!”

Anais M.

”Multumesc pentru interesul de a mi oferi informatiile acestea. Am incredere in voi . Daca cerul m-a ghidat spre eArome  si inima mea a ales!! Sunteti minunati, gasca frumoasa! Succes!”

Lili DuncaBucurești

Un site care informeaza f detaliat cu privire la utilizarea de uleiuri esentiale. Este o lectura placuta descrierea sub forma de „horoscop” a uleiurilor. Retetele sunt f. clare.

Ileana S. Brașov

Am aflat de putin timp, de existența acestui site. Drept dovada că apreciez munca acestei echipe, am făcut prima comandă cu uleiurile care îmi lipsesc.

Ramona C.

Prima interactiune cu site-ul este una pozitiva. Faptul ca analizele chimice ale uleiurilor esentiale sunt la vedere m-au determinat sa fac o prima comanda

Monica N.

Imi place diversitatea uleiurilor si site-ul cu multe informatii

Anca

Produse de calitate f buna, servicii perfecte, site cu informatii complexe.

Adela CimpeanTg. Mureș

Un site bine pus la punct, cu info utile

Amalia F.

Produse foarte bune la un pret corect

Monica GramaTg. Mureș

Produse de calitate, site ok.

Carmina RusuTg. Mureș

Mi-am refăcut toate stocurile de la voi. Și cred că am făcut asta, deoarece, după ce am analizat chemotipuri, ați câștigat încrederea mea că sunt uleiuri de calitate, la prețuri corecte, la fel și disponibile. Asta se întâmplă cred, atât datorită deschiderii ca și persoane, cât și a modului de organizare ca furnizor, aveți uleiuri de uz comun, întotdeauna disponibile, la preț corect, iar packagingul a fost întotdeauna impecabil. Mulțumesc de colaborare de până acum.

Doina Judea Timișoara